Yrkesarbetare

8 juni 2023

Yrkesarbetare

8 juni 2023

Skelleftebygg fortsätter att växa och vi söker ständigt efter yrkesarbetare med utfärdat yrkesbevis som träarbetare, plattsättare, murare eller betongarbetare. Skelleftebygg har kompetens för hela byggprocessen och utför både små och stora byggprojekt.

Vi letar efter dig som är en lagspelare som bidrar och stöttar dina kollegor, men som också kan arbeta självständigt. Vi förväntar oss att du har lätt för att kommunicera med kunder och kollegor. Tjänsten som yrkesarbetare hos oss kräver körkort för personbil.

Vill du vara med på en resa i ett av Skellefteås mest expansiva byggföretag? Vara med och skapa Skellefteås Framtid? – Skicka då din ansökan till oss.

Dela med dig

Skicka in din ansökan

  Vi söker alltid efter dig som trivs med att arbeta tillsammans med andra, men som också kan arbeta självständigt. Du är noggrann, punktlig och engagerad i ditt yrke, med en vilja att ständigt utvecklas. Känner du igen dig?

  Välkommen med din ansökan!
  Kontaktuppgifter
  Tel 0910-560 46
  info@skelleftebygg.se

  Skelleftebygg AB
  Brogatan 30, 931 60 Skellefteå

  Certifikat & medlemsskap

  Anpassning är en av våra styrkor

  Vi uppskattade verkligen deras lyhördhet och att de anpassade sitt jobb på bästa sätt för att fungera tillsammans med vår verksamhet som inte fick stanna av. Deras personal kändes nästan som vår egen under ombyggnationen.

  Mikael Burlin, Burlin Motor

  Skicka in din ansökan