Jobba med oss

Vi söker alltid efter dig som trivs med att arbeta tillsammans med andra, men som också kan arbeta självständigt. Du är noggrann, punktlig och engagerad i ditt yrke, med en vilja att ständigt utvecklas. Känner du igen dig?

Välkommen med din ansökan!

Jobba hos oss

Vill du arbeta i en stimulerande miljö i ett expanderande företag?

Vår organisation är platt och bygger på ömsesidig information och korta beslutsvägar. Alla våra medarbetares åsikter och synpunkter värderas högt för att säkerställa vår ständiga utveckling. Vi är väl medvetna om värdet av alla medarbetares insatser.

Vi lägger stort fokus på att varje medarbetare ska känna delaktighet, engagemang och personligt inflytande.
I all rekrytering betonar vi därför att ärlighet, arbetsglädje och social kompetens är lika viktiga egenskaper som att man besitter de kunskaper som krävs för själva jobbet.

Vi tycker också att grundläggande principer som allas rätt till personlig och yrkesmässig utveckling, lika villkor vid lika ansvar och frihet under ansvar är självklara begrepp. Hos oss får du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom en expanderande marknad. Ditt välmående påverkar självklart även företagets välmående.

Om du tycker som vi och gillar vårt sätt att bedriva verksamheten så föreslår vi att du ska söka jobb här. Vi är alltid intresserade av fler duktiga och engagerade medarbetare.

Ansök här

Begär offert

Gör som så många andra, gör er förfrågan nu direkt här på vårt hemsida.
Du får en snabb återkoppling på din förfrågan, och vi tar sedan en dialog för att få fram en tydlig och kundanpassad offert.

Offertförfrågan