Aktuellt på Skelleftebygg

Två nya uppdrag för Skelleftebygg AB

25 april 2023

Två nya uppdrag för Skelleftebygg AB. Det ena uppdraget är att renovera och bygga om fläktrum och takkonstruktioner på Skellefteå lasarett. Det andra är om- och tillbyggnad av matsal på Kanalskolan. Beställare är Region Västerbotten och Skellefteå kommun.

Den ena upphandlingen avser en utförandeentreprenad som omfattar ombyggnation av tak och takkonstruktioner samt rivning av de gamla fläktrummen, uppbyggnad av nya fläktrum och byte av ventilationsanläggningar på Skellefteå lasarett. De nya ventilationsrummen blir en ny våning på ca 1600m2 på den gamla befintliga byggnaden. Byggstarten är i början av maj 2023 och allt förväntas vara klart hösten 2024. Kontraktssumman uppgår till ca 72 miljoner kronor.

Det andra uppdraget avser om- och tillbyggnad av Kanalskolans matsal. Då skolan ska användas som gymnasieskola är matsalen i dagsläget för liten för elevantalet. Ett nytt storkök byggs och de befintliga lokalerna renoveras så de rymmer fler elever. Kontraktssumman är ca 20 miljoner kronor.

Det känns fantastiskt kul att vi fått förtroendet att bygga om och renovera Skellefteå lasarett och Kanalskolan tillsammans med Region Västerbotten och Skellefteå Kommun säger Arvid Cedergren, VD på Skelleftebygg AB

För ytterligare information kontakta Arvid Cedergren 0910-21 54 20.

Dela med dig
Kontaktuppgifter
Tel 0910-560 46
info@skelleftebygg.se

Skelleftebygg AB
Brogatan 30, 931 60 Skellefteå

Certifikat & medlemsskap

Anpassning är en av våra styrkor

Vi uppskattade verkligen deras lyhördhet och att de anpassade sitt jobb på bästa sätt för att fungera tillsammans med vår verksamhet som inte fick stanna av. Deras personal kändes nästan som vår egen under ombyggnationen.

Mikael Burlin, Burlin Motor

Skicka in din ansökan