Aktuellt på Skelleftebygg

Certifierade i Byggbranschens ledningssystem BKMA

19 december 2023

Under december månad slutförde Skelleftebygg sitt arbete med att bli certifierade i Byggbranschens ledningssystem BKMA. En två år lång förberedelse och utvecklingsprocess har nu fått sitt tydliga kvitto!

BKMA-, Byggföretagens KMA är en ledningssystemcertifiering. Certifieringen i sig är en nyckel som är nödvändig för att öppna dörrar till nya spännande projekt både hos myndigheter och i näringslivet, men framför allt en hjälp att internt kvalitetssäkra våra arbeten på Skelleftebygg. Allt från introduktion av nya medarbetare till att få så nöjda kunder som möjligt.

Vi är stolta och mycket glada över att vi nu kommit i mål med vår ledningssystemscertifiering enligt BKMA. Vi har lagt ner mycket tid och arbete på att skapa intern förståelse och samsyn kring arbetssätt och rutiner som är en grundläggande del i detta. Arbetet tar inte slut här utan det är nu det börjar, att varje dag arbeta på ett sätt som säkerställer att vi kan leverera det vi utlovar till nöjda kunder. Det ger oss också en rejäl boost i vår ambition att nå vårt mål och vår vision: ”Att vara det bästa byggföretaget i Skellefteå, för såväl kunder som för vår personal!”- Säger Arvid Cedergren VD Skelleftebygg AB.

Dela med dig
Kontaktuppgifter
Tel 0910-560 46
info@skelleftebygg.se

Skelleftebygg AB
Brogatan 30, 931 60 Skellefteå

Certifikat & medlemsskap

Anpassning är en av våra styrkor

Vi uppskattade verkligen deras lyhördhet och att de anpassade sitt jobb på bästa sätt för att fungera tillsammans med vår verksamhet som inte fick stanna av. Deras personal kändes nästan som vår egen under ombyggnationen.

Mikael Burlin, Burlin Motor

Skicka in din ansökan