Tjänster för privatpersoner

Funderar du på en ny-, om- eller tillbyggnad eller kanske en totalentreprenad? Vi hjälper dig. Vi utför alla typer av bygguppdrag både till företag och privatpersoner.

Våra tjänster

Allt från takbyte eller fönsterbyte till ombyggnation och renovering av badrum, kök eller sommarstugan. Vi finns här för alla, oavsett projektstorlek.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter i vårt formulär så kommer en projektledare att kontakta er inom kort.

Till offertförfrågan

Tillsammans för Skellefteås framtid

Vi hjälper dig även såklart med dina mindre byggprojekt. Vi ordnar badrumsrenoveringen, fönsterbytena eller altanbygget men även att komma med fiffiga lösningar till ditt nya kök. Vi har ett nära samarbete med duktiga underleverantörer inom el, vvs, målning, plåt och mattläggning. Allt för att säkerställa att byggprojektet blir klart i tid, till rätt pris och enligt din förväntan.

Behöver du hjälp med att rita upp dina idéer eller fylla i en ansökan om bygglov eller ROT så fixar vi det också.

Vi bygger en stolthet tillsammans

Att bygga ett nytt garage, eller att det är dags bygga sin drömstuga eller sitt nya hus. Det är ett stort steg att ta. Med över 1 500 uppdrag per år så är vi ett av Skellefteås mest anlitade byggföretag- vilket vi är väldigt stolta över. Den stoltheten är den trygghet våra kunder känner som anlitar oss.

Vi tar er från start till mål så att ni kan bygga era drömmar- Så bygger vi en stolthet tillsammans.

Vad säger våra kunder?

Vi påbörjade faktiskt vår planering med en annan entreprenör men kände ganska snabbt att de inte var rätt för oss. Vi fick då höra talas om Skelleftebygg, tog kontakt med dem och då fick vi precis det samarbete som vi önskade. Alla inblandade var engagerade och lyhörda genom hela projektet och de förstod verkligen våra behov. Vi är grymt nöjda.

Jon-Oskar Arnason, Boviken

– ”Vi valde Skelleftebygg för deras goda rykte.”

Skelleftebygg hjälpte oss med vår utbyggnad av huset. Det kändes så bra med en entreprenör som kunde lösa alla delar i vårt byggprojekt. Allt från ritning till färdigt bygge. Vår utbyggnad av huset, som de hjälpte oss med att förverkliga, innehöll sovrum och badrum.

Maria Strand, Boviken

– ”Vi valde Skelleftebygg som entreprenör till vår utbyggnad främst för deras kunnande och vana att hantera specialbyggen.”

Skelleftebygg fick uppdraget att bygga om hela vår bilhall från golv till tak.
Vi passade också på att renovera kundtoaletterna. En helrenovering, helt enkelt.

Vi uppskattade verkligen deras lyhördhet och att de anpassade sitt jobb på bästa sätt för att fungera tillsammans med vår verksamhet som inte fick stanna av. Deras personal kändes nästan som vår egen under ombyggnationen.

Mikael Burlin, Burlin Motor

– ”Goda referenser och en bra känsla efter första mötet avgjorde för oss”

Begär offert

Gör som så många andra, gör er förfrågan nu direkt här på vårt hemsida.
Du får en snabb återkoppling på din förfrågan, och vi tar sedan en dialog för att få fram en tydlig och kundanpassad offert.

Offertförfrågan