Skelleftebygg – entreprenader

Vi har en mångårig erfarenhet av att driva entreprenader och hjälper dig gärna med en lönsam helhetslösning i form av totalentreprenad. Vi levererar kvalitativa arbeten med driv och engagemang genom hela projektet.

Jobba hos oss?

Företaget

Vi utför arbeten åt försäkringsbolag, privatpersoner, fastighetsbolag, men även åt kommuner och landsting, via avtal och avrop.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter i vårt formulär så kommer en projektledare att kontakta er inom kort.

Till offertförfrågan

Trygga entreprenader

När du anlitar oss för små och stora entreprenader så tar vi huvudansvaret för både projektering och utförande, vilket gör att du kan känna dig trygg med att vi säkerställer projektet med högsta kvalité i minsta detalj. Vi jobbar noggrant och effektivt för att nå de allra bästa resultaten och vårt mål är naturligtvis att främja en god relation och ett långsiktigt samarbete.

En personlig kontakt

Vi vill ha en god kontakt med dig genom hela arbetsprocessen. Genom vår långa erfarenhet vet vi betydelsen av detta för att alla entreprenader ska bli så bra som möjligt. Våra erfarna projektledare blir er personliga kontakt hela vägen. Genom en stor lyhördhet och noggrannhet anpassar vi våra entreprenader efter era förutsättningar och behov.

Vi erbjuder tjänster och service där kundanpassningen ligger i fokus.

Begär offert

Gör som så många andra, gör er förfrågan nu direkt här på vårt hemsida.
Du får en snabb återkoppling på din förfrågan, och vi tar sedan en dialog för att få fram en tydlig och kundanpassad offert.

Offertförfrågan