Jobba med oss

Vi söker alltid efter dig som trivs med att arbeta tillsammans med andra, men som också kan arbeta självständigt. Du är noggrann, punktlig och engagerad i ditt yrke, med en vilja att ständigt utvecklas. Känner du igen dig?

Välkommen med din ansökan!

Projektingenjör /Kalkylator

I en kombinerad roll som projektingenjör och kalkylator har du har ett nära samarbete med projektansvarig och tillsammans med övriga medarbetare skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, lönsamhet samt god kvalitet. Arbetet varierar mellan att vara självständig och att jobba nära vår övriga operativa personal. Du arbetar strukturerat mot stabil projektekonomi och verksamhetens ekonomiska mål.

Vi söker dej som har relevant utbildning inom byggteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Då vi drivs av att alltid göra våra kunder nöjda innebär det ofta att hitta effektiva lösningar på uppkomna problem. För att lyckas i rollen tror vi därför att du har tålamod, är lösningsfokuserad, ekonomiskt sinnad samt har ett strukturerat arbetssätt.

Som person är det viktigt att du har ett gott hjärta med glad och positiv attityd. Du vill dela med dig av dina kunskaper till andra så att alla i teamet blir ännu vassare, och att du har förmågan att kommunicera komplexa frågor internt och ut mot kunderna. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Skellefteå

Vill du vara med på en resa i ett av Skellefteås mest expansiva byggföretag? Vara med och skapa Skellefteås Framtid? – Skicka då vår ansökan till oss.

Om du har frågor kontakta Arvid Cedergren 0910-21 54 20, eller maila in din ansökan till: arvid.cedergren@skelleftebygg.se

 Arvid Cedergren

0910-21 54 20
arvid.cedergren@skelleftebygg.se