Jobba med oss

Vi söker alltid efter dig som trivs med att arbeta tillsammans med andra, men som också kan arbeta självständigt. Du är noggrann, punktlig och engagerad i ditt yrke, med en vilja att ständigt utvecklas. Känner du igen dig?

Välkommen med din ansökan!

Projektchef till Skelleftebygg

Skellefteå växer, så även Skelleftebygg. Vi utökar därför vår operativa ledningsgrupp med en projektchef.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får möjlighet att påverka din egen vardag och bidra till företagets framtid. Vi är ett familjärt företag där beslutsvägarna är korta och där vi brinner för det vi gör. Vår ambition är att våra medarbetare ska känna delaktighet, engagemang och personligt inflytande.
Vill du jobba i ett fantastiskt team och söker utveckling – då ska du söka dig till oss!

Är du redo att anta utmaningen?

Information om tjänsten
Som Projektchef hos Skelleftebygg kommer du få en viktig roll genom att leda den operativa verksamheten.

I rollen kommer du få ett övergripande ansvar för pågående och framtida projekt. Du kommer även vara med och bidra till att bygga ett varumärke och en arbetsplats som inkluderar alla utifrån var och ens förutsättningar. Tillsammans vill vi bygga en grund av goda värderingar som gör oss till ett förstahandsval som leverantör av byggservice.

Tillsammans med produktionschefer, arbetsledare och övriga medarbetare utvecklar du vår verksamhet på ett modernt och hållbart sätt med personal och säkerhet som högsta prioritet.

Information om kundföretaget
Ända sen företaget startades 1978 har vi jobbat med små och stora byggprojekt till företag och privatpersoner. Med en genuin företagskultur och lång erfarenhet av allt från stora byggprojekt inom industri och bostäder till enklare byggprojekt och ombyggnationer vill vi vara byggföretaget som erbjuder hög kvalité och kompetens till alla kunder i Skellefteå Kommun.
Sen 2016 heter vi kort och gott Skelleftebygg, företaget som bygger Skellefteå.

Då vi är ett familjärt företag är alla välkomna till oss, och på kontoret förekommer även sällskapsdjur som lättar upp stämningen.

Vi jobbar nära och tillsammans med våra avtalskunder som tex. Skellefteå kommun, SKEBO, Northvolt, Skellefteå Kraft, HSB och Riksbyggen mfl.

Med nya projekt så ser framtiden ljus ut.
Ett gott rykte, en stark ekonomi, engagerade medarbetare och inte minst en stor och kraftfull organisation innebär att Skelleftebygg är ett byggföretag att räkna med, både vid små och stora byggprojekt.

Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för att projektet styrs så att vi genomför en säker och kvalitativ produktion på våra arbetsplatser. I rollen arbetar du aktivt för att vi når uppsatta mål gällande bland annat tidsplaner, inköp, ekonomi och säkerhet. Du planerar produktionen ute på projektet, skapar ett gott samarbete med kunder och underentreprenörer och får energi av att se dina medarbetare utvecklas.

Vi söker dig som
Har en gedigen erfarenhet av arbetsledning inom byggsektorn.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter med förmågan att ta beslut och driva ditt arbete framåt. Du har god datorvana och är ekonomiskt lagd med ett intresse för prognosarbete och projektekonomi. Det är viktigt att du är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontaktytor, samt att du är en god representant för Skelleftebygg och våra värderingar. Det krävs att du är lyhörd och har en god prioriteringsförmåga för att resp. projekt ska fungera effektivt. Du skapar en bra stämning i arbetslaget, det är då ni levererar som bäst.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift samt kan kommunicera på engelska.

B-körkort är ett krav

Fakta

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Skellefteå

Sök tjänsten genom att registrera ditt CV och personliga brev på www.ghostcompetence.se
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår kompetenspartner via epost: fredrik@ghostcompetence.se