Jobba med oss

Vi söker alltid efter dig som trivs med att arbeta tillsammans med andra, men som också kan arbeta självständigt. Du är noggrann, punktlig och engagerad i ditt yrke, med en vilja att ständigt utvecklas. Känner du igen dig?

Välkommen med din ansökan!

Arbetsledare till Skelleftebygg

Skellefteå växer, så även Skelleftebygg. Vi söker nu flera arbetsledare med känsla för service.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får möjlighet att påverka din egen vardag och bidra till företagets framtid. Vi är ett familjärt företag där beslutsvägarna är korta och där vi brinner för det vi gör. Vår ambition är att våra medarbetare ska känna delaktighet, engagemang och personligt inflytande.
Vill du jobba i ett fantastiskt team och söker utveckling – då ska du söka dig till oss!

Är du redo att anta utmaningen?

Information om tjänsten
Som arbetsledare är du i allra högsta grad med där det händer. Din erfarenhet och kunskap inom bygg är nödvändig för att driva våra projekt effektivt framåt tillsammans med våra övriga medarbetare. Du är en lagkapten som jobbar nära verksamheten och bidrar till att dina kollegor får rätt förutsättningar för att utföra ett bra och säkert jobb.
Tillsammans med övriga organisation ser du till att planera och struktura upp den dagliga verksamheten.

Information om kundföretaget
Ända sen företaget startades 1978 har vi jobbat med små och stora byggprojekt till företag och privatpersoner. Med en genuin företagskultur och lång erfarenhet av allt från stora byggprojekt inom industri och bostäder till enklare byggprojekt och ombyggnationer vill vi vara byggföretaget som erbjuder hög kvalité och kompetens till alla kunder i Skellefteå Kommun.
Sen 2016 heter vi kort och gott Skelleftebygg, företaget som bygger Skellefteå.

Då vi är ett familjärt företag är alla välkomna till oss, och på kontoret förekommer även sällskapsdjur som lättar upp stämningen.

Vi jobbar nära och tillsammans med våra avtalskunder som tex. Skellefteå kommun, SKEBO, Northvolt, Skellefteå Kraft, HSB och Riksbyggen mfl.

Med nya projekt så ser framtiden ljus ut.
Ett gott rykte, en stark ekonomi, engagerade medarbetare och inte minst en stor och kraftfull organisation innebär att Skelleftebygg är ett byggföretag att räkna med, både vid små och stora byggprojekt.

Dina arbetsuppgifter
Planering och samordning av pågående projekt.
Arbetsledning och koordinering av rätt resurser till resp. uppdrag.
Kontaktskapande roll mot kund.
Uppföljning av projektplan.

Vi söker dig som
har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande kompetens samt en gedigen erfarenhet av arbetsledning inom byggsektorn.

Du älskar att utveckla dig själv, din kollegor och bidra till att skapa en bra kundupplevelse.
Det är viktigt att du är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontaktytor, samt att du är en god representant för Skelleftebygg och våra värderingar. Det krävs att du är lyhörd och har en god prioriteringsförmåga för att resp. projekt ska fungera effektivt. Du skapar en bra stämning i arbetslaget, det är då ni levererar som bäst.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift samt kan kommunicera på engelska.

B-körkort är ett krav och god datorvana är en förutsättning.

Fakta

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Skellefteå

Sök tjänsten genom att registrera ditt CV och personliga brev på www.ghostcompetence.se
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår kompetenspartner via epost: fredrik@ghostcompetence.se