Jobba med oss

Vi söker alltid efter dig som trivs med att arbeta tillsammans med andra, men som också kan arbeta självständigt. Du är noggrann, punktlig och engagerad i ditt yrke, med en vilja att ständigt utvecklas. Känner du igen dig?

Välkommen med din ansökan!

Arbetsmiljöingenjör/KMA

Tjänsten som arbetsmiljöingenjör innebär ansvar för att driva och samordna projektens kvalitets-, arbets- och miljöarbete samt att förse våra projektledare med material och beslutsunderlag inom dessa områden. Du planerar, organiserar och strukturerar ditt eget arbete och kommer att arbeta i ett tätt samarbete med såväl interna som externa aktörer.

Skelleftebygg har kompetens för hela byggprocessen och utför både små och stora byggprojekt. Bland våra kunder finner du Northvolt, Riksbyggen, Skellefteå Kommun och många av våra lokala företag.

Vi söker dej som har erfarenhet från ett liknade arbete och/eller branschen. Du har en projektingenjörsutbildning, byggingenjörsutbildning, arbetsmiljöutbildning eller motsvarande.
Du har som person lätt för att samla in och förstå fakta, har god skriftlig kommunikationsförmåga samt lätt för att samarbeta med andra. Viktigt att du är strukturerad som person och trivs med att ta ett stort eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med provanställning sex månader. Individuell lönesättning tillämpas.
Vill du vara med på en resa i ett av Skellefteås mest expansiva byggföretag?  Vara med och skapa Skellefteås Framtid? – Skicka då vår ansökan till oss.

Om du har frågor kontakta Arvid Cedergren 0910-21 54 20, eller maila in din ansökan till: arvid.cedergren@skelleftebygg.se

 Arvid Cedergren

0910-21 54 20
arvid.cedergren@skelleftebygg.se