Jobba med oss

Vi söker alltid efter dig som trivs med att arbeta tillsammans med andra, men som också kan arbeta självständigt. Du är noggrann, punktlig och engagerad i ditt yrke, med en vilja att ständigt utvecklas. Känner du igen dig?

Välkommen med din ansökan!

Ansvarig HR Koordinator

Just nu söker Skelleftebygg en person som är redo att ta sig an viktiga organisationsfrågor.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får möjlighet att påverka din egen vardag och bidra till företagets framtid. Vi är ett familjärt företag där beslutsvägarna är korta och där vi brinner för det vi gör. Vår ambition är att våra medarbetare ska känna delaktighet, engagemang och personligt inflytande.
Vill du jobba i ett fantastiskt team och söker utveckling – då ska du söka dig till oss!

Är du redo att anta utmaningen?

Information om tjänsten
Som HR koordinator hos Skelleftebygg kommer du vara en viktig del i att utveckla företagets personalkultur. Vi är en organsation som ständigt växer och därför behöver vi stärka vår organisation ytterligare då vi värderar vår personal högt.

I rollen kommer du få ett övergripande ansvar för HR och personalfrågor. Du kommer även vara med och bidra till att bygga ett varumärke och en arbetsplats som inkluderar alla utifrån var och ens förutsättningar. Tillsammans vill vi bygga en grund av goda värderingar som gör oss till en attraktiv arbetsplats och ett förstahandsval som leverantör av byggservice.

Tillsammans med vår KMA samordnare och övriga ledare utvecklar du vår verksamhet på ett modernt och hållbart sätt med personal och säkerhet som högsta prioritet.

Information om kundföretaget
Ända sen företaget startades 1978 har vi jobbat med små och stora byggprojekt till företag och privatpersoner. Med en genuin företagskultur och lång erfarenhet av allt från stora byggprojekt inom industri och bostäder till enklare byggprojekt och ombyggnationer vill vi vara byggföretaget som erbjuder hög kvalité och kompetens till alla kunder i Skellefteå Kommun.
Sen 2016 heter vi kort och gott Skelleftebygg, företaget som bygger Skellefteå.

Då vi är ett familjärt företag är alla välkomna till oss, och på kontoret förekommer även sällskapsdjur som lättar upp stämningen.

Vi jobbar nära och tillsammans med våra avtalskunder som tex. Skellefteå kommun, SKEBO, Northvolt, Skellefteå Kraft, HSB och Riksbyggen mfl.

Med nya projekt så ser framtiden ljus ut.
Ett gott rykte, en stark ekonomi, engagerade medarbetare och inte minst en stor och kraftfull organisation innebär att Skelleftebygg är ett byggföretag att räkna med, både vid små och stora byggprojekt.

Dina arbetsuppgifter
HR och personalfrågor
Employer & Employee Branding
Rekrytering och bemanning
Administrativa sysslor, även viss ekonomi kan förekomma
Arbetsrätt och fackliga frågor

Vi söker dig som
Har en relevant akademisk utbildning alt. erfarenhet av liknande tjänst.
Erfarenhet av administrativa uppgifter är önskvärt, även grundkompetens inom ekonomi är meriterande.

Vi ser dig som värdefull person i vår organsation och vill att du bidrar med positiv energi, goda värderingar och hög kompetens för att coacha och leda vår verksamhet framåt.

Dina personliga egenskaper är avgörande hos oss och vi ser att du har lätt för att kommunicera med alla. Du ska trivas att arbeta i team men också kunna arbeta självständigt.

B-körkort är en förutsättning.

Fakta

Start: Enl. ök.
Anställningsform: Tillsvidare, heltid
Placeringsort: Skellefteå

Ghost Competence ansvarar för denna rekrytering så ev. frågor besvaras av vår kompetenspartner, Fredrik Sundvall, via e-post fredrik@ghostcompetence.se

Skicka in din ansökan på vår karriärweb www.ghostcompetence.se idag då urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!